30 Mayıs 2012 Çarşamba

İç çamaşırı ve hayatımızdaki yeri


Moda dünyasına yön veren Nbb, yaza damgasını vuracak ürünlerini Trendbras sayfalarında beğeniye sunuluyor. Nbbın ince çizgisini yansıtan iç çamaşırlarıyla kadınlar iç dünyalarını yeniden keşfediyor. Korse, babydoll vb. feminen modellerin yanı sıra, erkeklere yönelik iç giyim modelleri de, Kom’un koleksiyonunda beğeninize sunuluyor.


Son zamanlarda iç çamaşırı dünyası düşünülenden çok daha fazla genişleme veya gelişme ortaya koymuş durumda. Yükselen Pazar payı firmaların iştahını kabartıyor. Önceden bir tek dış çamaşır sektöründe çalışkanlık ortaya koyan markalar artık iç çamaşır sektörüne de katılmış durumdalar. İç çamaşırı sektörü bu kadar büyümüş vaziyette iken, firmalar bu alandaki ürünlerine devamlı bi yenisini ekliyorlar veya mevcut sektördeki ürünlerinin kalitesini yada çeşitliliğini arttırıyorlar. Sabahlık, külot, babydoll gibi ürünlerin yanı sıra markaların son günlerde önemsediği modellerden bi tanesi de babydoll. Gerçi daha uzun yıllardır gündemimizde olan jartiyer özellikle çeyiz iç giyim modelleri arasından başı çekiyor. Jartiyer her yeni sezon yenilenen moda yada renkleriyle kulanıcılarının dikkatini daha fazla çekiyor. Babydoll her geçen gün başta genç kızlar olmak üzere bayan iç çamaşırının favorileri içinde bulunuyor.


fantazi iç giyim


Hamile çamaşır ürünleri da bi öteki iç çamaşır piyasasında etkili bir konuma sahip bir ürün. Dışardan görüldüğünde her ne kadar farksız gibi görülse de , hamile iç çamaşırı giyimi veya seçimi bayanların annelik sürecinde en önem verdikleri mevzular arasında. Yakın günlerde besinlerde gdo, iklimlerin değişiklikler yada hayat şartlarının sıkıntısı nedeniyle hayat tarzları değişen kadınlar ve erkekler yolda olan yavrularını en sağlıklı biçimde büyütmek arzusundalar. Besinlerimizin ne kadar sağlıklı ve doğal olduğunu kesin olarak bilmiyoruz fakat hamilelik sırasında doğru modelleri giyerek hem ana sağlığını hem de bebek sağlığını koruyabiliriz. Hamile çamaşır modelleri içinde kullanılan organik ham maddeler sebebiyle anneler yönünden oldukça memnuniyet vericidir.


Sütyen modelleri




>


Bunların yanında evlilik ve düğünden önce hazırlanan çeyiz iç giyim bohçası da bu alanda oldukça önemli bir faktördür. Çeyiz iç çamaşır çok uzun zanalardan beri hayatımızda mevcut olan ve hemen hemen tüm kültürlerde mevcut olan bi tercih. Yuva kurmak üzere olan genç kızların mutfak, salon yada yatak odası gibi itina gösterdikleri çeyizler arasında yer alan çeyiz iç çamaşırı gelin adayları açısından oldukça büyük bi öneme sahiptir. Sonuçta çeyiz iç giyim devamlı gözde olan ve yuva kurmak üzere olanların dikkate aldığı çeyiz hazırlıkları arasında mevcudiyetini korumaya daha uzun yıllar devam edecek gibi duruyor.


Toptan İç çamaşırı


Toptan iç giyim satışı ile yan gelir elde eden ev hanımlarının miktarı her geçen gün çoğalmaya devam ediyor. Bayanların en fazla sıkıldıkları konulardan biri olan iç giyim alışverişi satışı gerçekleştiren insan bir arkadaşı olunca müthiş bi hazza dönüyor ve alım sayısı birden bire çoğalarak çoğalmaya başlıyor. Sizde tanıdıklarınıza toptan iç çamaşırı ürünleri satarak aile ekonominise katkıda bulunabilir yada sizin ek gelirinizi vakit kaybetmeden kazanmaya başlayabilirsiniz.


toptan iç giyim


Toptan iç çamaşır fiyatları satın alınan mal sayısına veya kalitesine bağlı olarak ortaya çokıyor. Devamlı olarak alışveriş yapacak bir firma bulmanız kendi lehinize olur. Çünkü satış sayısına bağlı olarak değişmekle birlikte bir süre sonra toptan iç çamaşırı ürünleri satın aldığınız mağaza sizi bırakmamak için muhakkak indirim yapmaya başlayacaktır.


Toptan iç çamaşırı Toptan iç iç çamaşırı satışı için bir miktar sermaye ve çok fazla ikna kabiliyetiniz var ise şimdi tecrübe etmenizde yarar var

1 yorum: